Plateau Integrale Kindcentra

Op de kindcentra van Plateau komen kinderen van 0 tot 20 jaar samen om te leren, te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen. Plateau is binnen de gemeente Assen dé organisatie voor primair onderwijs en kinderopvang. Plateau gaat uit van een dagprogramma op het gebied van onderwijs, opvang en ontwikkeling van kinderen. Onze kindcentra worden als één geheel geleid en de medewerkers vormen één team. 

Plateau heeft dertien kindcentra voor primair onderwijs, waarvan één voor speciaal onderwijs. Wij bieden diversiteit door onder meer Jenaplan-, Dalton-, ervaringsgericht en TLiM-onderwijs aan te bieden. Daarnaast beschikt Plateau over een leercentrum voor voortgezet speciaal onderwijs (12-20 jaar). Plateau is werkgever van ongeveer 500 mensen. Gezamenlijk verzorgen zij iedere dag onderwijs en opvang voor duizenden kinderen in Assen.

Meer weten over Plateau? Bezoek de website of neem contact op via 0592-820500 of info@plateau-assen.nl

Eind 2018 is ons Strategisch Beleidsplan 2019 – 2023 op Plateau niveau afgerond. Dit vierjarenplan is tot stand gekomen dankzij de inzet van veel collega's en kent 6 thema’s. Die thema’s gaan de rode draad vormen voor en door Plateau-kindcentra. Het beleidsplan gaat over ons en hoe wij de aankomende jaren gaan groeien, professionaliseren en organiseren. Het gaat over ons aanbod, digitalisering en duurzame inzetbaarheid. Maar bovenal gaat het over onszelf, hoe wij er gezamenlijk voor gaan zorgen dat we één Plateau-organisatie worden en blijven. Een organisatie waar we samen leren en ontwikkelen. Want dat is Plateau!
Meer informatie kunt u opvragen bij de directie.