Schoolkrant Lief Nieuws

Vier keer per jaar wordt Lief Nieuws uitgegeven, de schoolkrant van Kind- en Leercentrum W.A. van Liefland (herfst-winter-lente-zomer); een kleurrijke krant waar leuke artikeltjes over school in staan, zoals een kijkje in een klas, een interview met een juf of meester, ingezonden stukjes van leerlingen over hun stage, recepten van leerlingen of vanuit de schoolkantine, fotoreportages van activiteiten van leerlingen, knutselideeën, informatie over sporten/hobby's/boeken/ouderparticipatie en natuurlijk nieuws van Piebie (PBS).

Wij roepen ook ouders/verzorgers op om stukjes te schrijven. Dus heeft u een leuke tip, informatie over de sportvereniging of hobbyclub van uw zoon of dochter, adressen van nuttige websites/apps, informatieve boeken, leuke vakantieadressen voor kinderen met een beperking of een mooi verhaal over uw zoon/dochter dat u graag wilt delen, dan kunt u dit mailen naar schoolkrantvanliefland@gmail.com. Een oproepje plaatsen mag ook!

Vind je het ook leuk om samen met andere ouders/verzorgers de schoolkrant te maken, neem dan contact op met de redactie via bovenstaand e-mailadres.